Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Bandırma Müzesi'ne yeni müdür

Bandırma Müzesi

Bandırma Müzesi Müdürü Halil Bölge, İzmir Selçuk Müzesi Müdür Yardımcılığına atandı. 11 aydır Bandırma Müze Müdürlüğü'nü yürüten Bölge'nin, kendi isteğiyle, daha önce çalıştığı Selçuk'a atandığı öğrenildi. Halil Bölge'den boşalan Bandırma Müze Müdürl

Bandırma Müzesi Müdürü Halil Bölge, İzmir Selçuk Müzesi Müdür Yardımcılığına atandı. 11 aydır Bandırma Müze Müdürlüğü'nü yürüten Bölge'nin, kendi isteğiyle, daha önce çalıştığı Selçuk'a atandığı öğrenildi. Halil Bölge'den boşalan Bandırma Müze Müdürlüğü görevine ise vekaleten Ferhat Güzeldağ getirildi. 1983 yılında İzmir'de doğan Güzeldağ, daha önce Nevşehir Müzesi Müdürlüğü emrinde görev yapmıştı.  
Arkeolog Güzeldağ, bir yıldır Bandırma Müze Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Müze Müdürü Ferhat Güzeldağ, müzeye gelen ziyaretçi sayısının, Bandırma'nın nüfusuna göre çok az olduğuna dikkati çekerken, Önümüzdeki günlerde halkımızı bilinçlendirmek için çalışmalar yapacağız. Kentimizin büyük caddelerine afişler asacağız” dedi. Müzeyi ziyaret etmenin ücretsiz olduğunu vurgulayan Güzeldağ, Bandırmalıları, müzeyi ziyaret etmeye davet etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli